OM XI

HISTORIE

HISTORIE

I februar 2013 valgte fire venner at gå sammen om et nyt esports projekt. Det skulle bære kærligheden, loyaliteten og sammenholdet som de alle havde oplevet i esport regi. Navnet blev XI (11 på latin) som definerede de 11 aktive år de hver især havde i esport og gaming generelt, før de stoppede den aktive gaming stil.

11. november 2013 gik XI-Gaming i luften med et League of Legends hold og kort efter med et Call of Duty hold fra Tyskland.

I 2014 blev Hearthstone tilføjet til som spil og League of Legends afdelingen placere sig på en 2. plads til The Blast i maj. Til NPF i oktober ville de igen vise hvad de kunne men slutter tidligere end håber på 9.-16. plads.
FIFA bliver interessant og grundstene bliver lagt for en afdeling.

Med den rette motivation fra alle bliver 2015 et mærkbart år med tilføjelse af FIFA og Counter-Strike Global Offensive. Indenfor kort tid slår begge nye afdelinger sig fast i den sjove ende af den danske scene. Samtidig med at udviklingen fra Hearthstone og League of Legends fortsætter.

TALENT PROGRAM

TALENT PROGRAM

Vi bestræber på at udvikle vores spiller koncept og vores strategi samt talent plan.

Vi har 5 hold under vores talent program som er blevet dannet til at kunne udvikle vores fundament som esport organisation, hos XI ESPORT er spillerne altid i fokus.

Vi har 2 talenthold som spiller under vores rammer både et international samt fuldt dansk projekt, vores procesorientering og rammerne for vores talenthold er at de skal kunne få en forståelse af at spille under nogen professionel rammer, få en forståelse af målsætninger samt krav der bliver påsat af organisationen.

Dertil kommer vores Academy hold som går under navnet “XI Alliance” som skal være vores kerne af talenter som kan understøtte vores kortsigtet fremtid på førsteholdet, de for en grundlæggende forståelse af hvad det kræver at være under professionel rammer forståelsen af værdien i PR og markedsføring, samt bliver der sat krav og målsætninger for det pågældende hold.