UGENS KAMPE

XI Esport har 4 hold som har kampe i den kommende uge i både Power ligaen Metal ligaen og ESEA Open.

Alle holdene under XI Esport har kampe i den kommende uge, i metal ligaen esea open og power ligaen. XI Esports første hold skal kæmpe om deres streak de har kørende både i ESEA og i Power ligaen i division 3, hvor vores Academy skal kæmpe om deres første sejr i Power ligaen i 4. division, derimod har XIs talenthold XI White haft fin succes men den tidligere uges kampe hvor de kom hjem med 2 ud af 3 kampe i 4 division af power ligaen, nu skal de kæmpe om at forblive på den gode stilling. XI Black har deres debut i Metal ligaen i første division, hvor de skal prøve kræfterne mod MS Scouting Ground 1.

XI ESPORT

XI Esports første hold prøvede kræfter med kvalifikationen til IEM Fall 2021 i sidste uge hvor de kom i opgøret i anden runde mod Danmarks top 5 nemlig Lyngby Vikings, kampen endte 16 til 12 til Lyngby men i denne uge er der Power liga i 3 division og de sidste kampe inden playoffs i ESEA Open på programmet. de skal i mod Rydhave.West D.14-09 og Celeritas D. 15-09 i Power ligaen, derudover har de også to kampe i ESEA Open hvor de skal op imod Vetej og Born in Fire Academy.

XI ESPORT LINEUP
Hannibal
Haze
Sweetie
EMILI0
ThorseN
Coach: Frix

XI ACADEMY

XI Academy har derimod 3 kampe i 4 division af power ligaen hvor de skal i opgøre mod Frogiz eSport, Femmøller Hawaw og HTX Aabenraa. Vores Academy hold har på nuværende tidspunkt kun spillet en kamp i power ligaen, så de kommende kampe er rigtig interessant at følge da det vil være med til at bedømme deres fremtidige stilling.

XI ACADEMY LINEUP
1nfinity
Misty
DreamYy
Svaev
Klatre

XI WHITE

XI White har kun to kampe i denne uge i deres division af power ligaen hvor de også skal i opgøre i mod Frogiz eSport D. 14-09 hvor den 15 skal de i mod Femmøller Hawaw.

XI WHITE
Pukazoo
JuicyT
JegerJulius
kevs-
Xysler

XI BLACK

XI Black har debut i Metal ligaen i første division hvor de skal i mod MS Scouting Ground 1, det er nogle vigtigt kampe XI Black har i møde da der kun er 5 hold i deres division hvor derimod i power ligaen er der 10 hold i hver gruppe. Så i metal ligaen betyder hver game noget mere.

XI BLACK
Skov
Benji
SHETTYMAN
m0js
And1s

Kampoversigt

XI ESPORT KAMPOVERSIGT

XI ACADEMY KAMPOVERSIGT

XI WHITE OG BLACK KAMPOVERSIGT