VELKOMMEN TIL XI ESPORT

XI Esportal ændre lineup til næste sæson, efter mixet resultater.

Vi hos XI ESPORT har hentet 3 spiller ind fra esport gymnasiet “Fjerritslev Gymnasium” som kommer til at danne holdet rundt om XI Esportal, dertil har vi bygget en start femmer som skal prøve kræfter af i 2 division af Power ligaen.

Holdets kaptajn bliver Daniel “AndersenS” Andersen, som kommer til at styre tropperne der danner rammer om spillerne: Damsi, seb, Shetty, tapzzzz-.

Kernen af holdet har tidligere spillet 2 division af Power ligaen for “Fjerritslev Gymnasium”, så holdånden er i top.
Vi har spurgt holdets kaptajn (AndersenS) om hvad målsætningerne bliver til den kommende sæson.

“Vi forventer stærkt at placerer os i top 3 i 2 division, da jeg har spillet nogle sæsoner med Damsi og seb hvor vi også har opbygget et godt bånd ved at have gået på samme skole. Vi kender hinanden både på godt og ondt, dertil har vi fået Shetty og tapzzzz- ind som begge har meget at tilbyde. Helt generelt har vi et meget stærkt lineup med unge gutter der kan skyde fra sig, og er folk jeg synes man skal holde øje med i de kommende sæsoner. Vi vil opnå at være det hold med mest erfaring og firepower “

Damsi, seb og AndersenS er vant til at spille sammen på gymnasiet sammen med andre fra samme skole fysisk i deres lokaler, dertil har vi spurgt ind til hvordan det kommer til at være at spille online.

“Det kommer til at være anderledes da vi er vant til at se vores holdkammerater som også er vores bedste venner i virkeligheden. Det giver noget positivt til et hold at man har det fysiske sammenhold. Dog har vi rigtig høje forhåbninger til dette hold og har det allerede rigtig godt sammen efter kort tid. Vi kan slet ikke vente med at komme til lans og bootcamps sammen i den nære fremtid.” udtaler AndersenS