FOREKOMMER STORE ÆNDRINGER FOR XI NORDCOM

Ny retning for XI med den kommercielle del af XI ESPORT

Efter sammensætning med Obliviate eSport og ny partner i XI Tom Sølbeck Frederiksen ser vi altid muligheder for at udvikle vores koncept som dansk esport organisation. I den anledning har vi valgt at omstrukturere hele “XI Norcom” lineupet.

Wezx kom ind til XI ledelse kort tid inden roster lock og forklarede hans visioner og det projekt han ønskede at hente ind under XI ESPORT. Det er et tilbud vi hos XI ESPORT ikke kan takke nej til, hvilket betyder at fra D.D er Diirty, Smokey, Andie og Logic ikke længere spillere under XI ESPORT.

Nyt XI projekt starter op (XI POWER HOUSE)
Vi er i gang med at omstrukturere stille og roligt til en mere kommerciel retning og i den forbindelse er vi gået i gang med, at bygge en Netcafe i Herning hvor Wezx blandt andet skal bruges som coach.

XI POWER HOUSE bliver en forening hvor unge kan deltage i forskellige events som vi afholder i XI, samt det kommer til at bruges som Bootcamp lokale for XI. Vores POWER HOUSE vil have beliggenhed i de over 6000 kvadratmeter som huses i Terminalen 7400. mere info kommer…

Det nye hold hvor Wezx kommer til at være frontfigur danner rammer om velkendte spiller såsom Void, SaCuL, purk og kralleJ.

Vi ønsker naturligvis alt det bedste videre for de tidligere spillere under XI, som tages afsked med, og glæder os til en ny tid vi går i møde med XI ESPORT.