XI ESPORT laver om på holdopstillingen

Efter en skuffende halv sæson med manglende motivation og resultater, har XI ESPORT besluttet sig for en omrokeringer i holdopstillingen.

Projektet omkring XI sponsorWorld havde som hovedformål, at skulle danne de første rammer mod en professionel struktur for spillerne med en fuldtidsordning. Desværre har uddannelse stået i vejen for at opnå målet med lineuppet bestående af Speedy, Griller, Anber, Mertz og Andree, hvilket vi hos XI selvfølgelig både har respekteret og arbejdet rundt omkring.

Holdet deltager lige nu i Power Ligaen’s 1. division og ESEA MAIN, hvor resultaterne ikke har været som forventet hverken for XI eller spillerne selv. Efter samtale med Andree har vi sammen valgt at stoppe samarbejdet hos XI ESPORT, hvor Andree har fungeret som Ingame Leader for holdet. Andree har besluttet at søge nye veje og muligheder hvilket vi hos XI selvfølgelig kun støtter Andree fuldt op i.

Mertz, der gennem 1,5 sæson har været frontfigur for XI ESPORT, er sammen med Andree også ude af holdkortet. Efter dialog med XI’s ledelse forklarede Mertz, at han ikke længere havde motivationen til at spille Kompetitiv Counterstrike” mere. Der blev derfor opnået enighed om at afslutte kontrakten mellem Mertz og XI.

Samme med de 2 spillere har vi hos XI også valgt at lave en udskiftning på coach posten omkring XI SponsorWorld. Grunk, som var holdets førsteholdstræner og den primære person til både at planlægge, strukturere og koordinere holdets træning og officielle kampe, har også stoppet samarbejdet med XI ESPORT. Valget omkring at stoppe samarbejdet med Grunk forekommer af en udmelding fra Grunk selv omkring manglende tid.

“Med spillere ude betyder det derfor også nyt kommer til hos XI”

XI ESPORT kan nu præsentere det nye XI SponsorWorld mandskab, som består af Anber, Griller, Speedy og de nye tilføjelser: Leakz og Boye. Sammen med Leakz og Boye kan XI også præsentere den nye coach på kortet ko5te som vil overtage pladsen bag start 5’eren på serveren. Alle de 3 nytilkomne vil fra D.D. være under XI ESPORT som en del af holdkortet. Vi håber og tror på, at de nye spillere samt træner kan hjælpe med at opnå de ønskede resultater.

Leakz har kortvarigt spillet for MSLs projekt med “NtK” og tidligere for den velkendte danske esport-gymnasium “Fjerritslev Gymnasium”. Boye kommer fra Nicklas Bendtners esport-hold, Prosapia, hvor han har spillet de seneste to sæsoner af Power Ligaen.

Ko5te har tidligere været coach på flere profilerede hold som Flames Ascent, Atlantic og DREAM.

“Nye forventninger rammer XI lejren”

XI ESPORT har høje forventninger til det nye hold og vi tror på, at Leakz og Boye vil bringe nyt liv og motivation til XI. Holdet er også utrolig glad for, at have fået Koste med på holdet som coach, da hans tidligere erfaring med at arbejde på scenen kan være afgørende for at opnå de ønskede resultater.

De nye spillere og coach vil arbejde sammen med resten af holdet for at finjustere deres taktikker og strategier, så de kan forbedre både præstationer og resultater i de kommende kampe. De vil sammen arbejde hårdt på at opbygge et godt samarbejde og styrke deres kommunikation og teamwork på tværs af holdet.

XI SponsorWorld vil fortsætte med at deltage i Power Ligaen 1. division og ESEA MAIN, hvor de håber at kunne vise deres færdigheder og præstationer til fulde.

Alt i alt ser det ud til, at XI ESPORT er på vej i den rigtige retning med de nye tiltag, for med den rigtige motivation, strategi og hårdt arbejde skal der nu opnås der ønskede mål og resultater.

XI SPONSORWORLD LINEUP
Leakz
Boye
Anber
Griller
speedy